Temeljem članka 12. Pravilnika o načinu i postupku te vrednovanju i procjeni kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Milke Trnine Povjerenstvo za procjenu kandidata za radno mjesto UČITELJ/ICA FIZIKE dana 2. listopada 2023. objavljuje područja provjere za pripremu kandidata za razgovor (intervju):

– Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi

– Zakon o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu

– Zakon o stručno-pedagoškom nadzoru

– Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi

– Pravilnik o osnovnoškolskom i srednjoškolskom odgoju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju

– Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera

– Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi

– Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnim školama

– Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi

– Pravilnik o pedagoškoj dokumentaciji i evidenciji te javnim ispravama u školskim ustanovama

– Državni pedagoški standard osnovnoškolskog sustava odgoja i obrazovanja

U postupku prijema radnika u radni odnos temeljem natječaja vrednovanje se može izvršiti samo za kandidate koji ispunjavaju tražene uvjete natječaja, koji su uz prijavu na natječaj dostavili svu traženu dokumentaciju i u traženom obliku te se shodno tome smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj.

Kandidati koji ne ispunjavaju tražene uvjete natječaja i/ili nisu dostavili traženu dokumentaciju i/ili nisu dostavili dokumentaciju u traženom obliku ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj i njihove prijave se neće razmatrati odnosno ne ulaze u postupak vrednovanja.

Ravnatelj škole je utvrdio da su pravodobno pristigle 2 prijave na natječaj.

Na temelju dostavljene dokumentacije u prijavi, provjerom ispunjavaju li kandidati opće i posebne uvjete za radno mjesto, utvrđeno je da 1 prijava ispunjava uvjete.

Razgovor (intervju) će se održati 5.10.2023. u OŠ Milke Trnine Križ, Školska 10, Križ u uredu ravnatelja u 10,45 sati za sljedeće kandidate:

1. Martina Periša Pisk

Ako se kandidat ne odazove pozivu na razgovor do zakazanog vremena, bez obzira na razloge, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.

Svaki član Povjerenstva vrednuje rezultat razgovora (intervjua) bodovima od 0 do 5 bodova.

Smatra se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu), ako je ostvario najmanje 50% bodova od ukupnog broja bodova svih članova Povjerenstva.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice škole: http://www.os-mtrnine-kriz.skole.hr/natjecaji-3/ u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prijemu radnika u radni odnos.

Skip to content