Temeljem članka 12. Pravilnika o načinu i postupku te vrednovanju i procjeni kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Milke Trnine Povjerenstvo za procjenu kandidata za radno mjesto pomoćnik/ica u nastavi dana 23. listopada 2023. objavljuje

OBAVIJEST

            U postupku prijema radnika u radni odnos temeljem natječaja vrednovanje se može izvršiti samo za kandidate koji ispunjavaju tražene uvjete natječaja, koji su uz prijavu na natječaj dostavili svu traženu dokumentaciju i u traženom obliku te se shodno tome smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj.           

Kandidati koji ne ispunjavaju tražene uvjete natječaja i/ili nisu dostavili traženu dokumentaciju i/ili nisu dostavili dokumentaciju u traženom obliku ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj i njihove prijave se neće razmatrati odnosno ne ulaze u postupak vrednovanja. avnatelj škole je utvrdio da je pravodobno pristigla 1 prijava na natječaj. Na temelju dostavljene dokumentacije u prijavi, provjerom ispunjavaju li kandidati opće i posebne uvjete za radno mjesto, utvrđeno je da prijava ispunjava uvjete.

Razgovor (intervju) će se održati 26.10.2023. u OŠ Milke Trnine Križ, Školska 10, Križ u uredu ravnatelja u 10,00 sati za sljedećeg kandidata:

r.br.

Ime

Prezime

1.

Viktor

Gorčan

        Ako se kandidat ne odazove pozivu na razgovor do zakazanog vremena, bez obzira na razloge, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice škole: https://osmilkatrnina.wordpress.com/ u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prijemu radnika u radni odnos.

Skip to content