Temeljem članka 12. Pravilnika o načinu i postupku te vrednovanju i procjeni kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Milke Trnine Povjerenstvo za procjenu kandidata za radno mjesto čistač/ica / spremač/ica dana 19. travnja 2024. objavljuje termin za općeniti razgovor (intervju) o održavanju higijene kroz koji će se ocjenjivati i komunikacija.

U postupku prijema radnika u radni odnos temeljem natječaja vrednovanje se može izvršiti samo za kandidate koji ispunjavaju tražene uvjete natječaja, koji su uz prijavu na natječaj dostavili svu traženu dokumentaciju i u traženom obliku te se shodno tome smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj.

            Kandidati koji ne ispunjavaju tražene uvjete natječaja i/ili nisu dostavili traženu dokumentaciju i/ili nisu dostavili dokumentaciju u traženom obliku ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj i njihove prijave se neće razmatrati odnosno ne ulaze u postupak vrednovanja.

           Ravnatelj škole je utvrdio da je pristiglo 5 pravodobnih prijava na natječaj, od toga je 5 potpunih prijava koje ispunjavaju tražene uvjete natječaja i koji su uz prijavu na natječaj dostavili svu traženu dokumentaciju i u traženom obliku.

Razgovor (intervju) će se održati 25. travnja 2024. u OŠ Milke Trnine Križ, Školska 10, Križ u uredu ravnatelja u 8:00 sati za sljedeće kandidate:

ImePrezime
SanjaMajdandžić
MerlinaKovačević
SilvijaBenko
KataKasalo
IvanaLučić

Ako se kandidati ne odazove pozivu na razgovor do zakazanog vremena, bez obzira na razloge, smatrat će se da su povukli prijavu na natječaj i više se ne smatraju kandidatima.

Svaki član Povjerenstva vrednuje rezultat razgovora (intervjua) bodovima od 0 do 5 bodova.

Smatra se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu), ako je ostvario najmanje 50%  bodova od ukupnog broja bodova svih članova Povjerenstva. 

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice škole u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prijemu radnika u radni odnos.

Sretno!

Povjerenstvo za procjenu kandidata

Skip to content