Temeljem članka 12. Pravilnika o načinu i postupku te vrednovanju i procjeni kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Milke Trnine Povjerenstvo za procjenu kandidata za radno mjesto pomoćnik/ica u nastavi dana 2. listopada 2023. objavljuje

OBAVIJEST

U postupku prijema radnika u radni odnos temeljem natječaja vrednovanje se može izvršiti samo za kandidate koji ispunjavaju tražene uvjete natječaja, koji su uz prijavu na natječaj dostavili svu traženu dokumentaciju i u traženom obliku te se shodno tome smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj.

Kandidati koji ne ispunjavaju tražene uvjete natječaja i/ili nisu dostavili traženu dokumentaciju i/ili nisu dostavili dokumentaciju u traženom obliku ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj i njihove prijave se neće razmatrati odnosno ne ulaze u postupak vrednovanja.

Ravnatelj škole je utvrdio da su pravodobno pristigle 3 prijave na natječaj.

Na temelju dostavljene dokumentacije u prijavi, provjerom ispunjavaju li kandidati opće i posebne uvjete za radno mjesto, utvrđeno je da 3 prijave ispunjavaju uvjete.

Razgovor (intervju) će se održati 5.10.2023. u OŠ Milke Trnine Križ, Školska 10, Križ u uredu ravnatelja u 10,00 sati za sljedeće kandidate:

1. Tanja Vitez

2. Ivona Milak

3. Ivona Sopina

Ako se kandidat ne odazove pozivu na razgovor do zakazanog vremena, bez obzira na razloge, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice škole: https://osmilkatrnina.wordpress.com/ u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prijemu radnika u radni odnos.

Skip to content